RIBA Award 2015

University Campus for Hult International Business School, London | Sergison Bates architects

The new undergraduate campus for the HULT International Business School was achieved through the conversion of a Grade II listed brewery plus a recently completed concrete framed extension to the front. 
The principal architectural move involves the insertion of a generous open timber staircase with large landings. This new circulation route provides a focus of interaction and movement throughout the building, and connects the variety of social spaces which then lead into acoustically sealed lecture rooms and smaller meeting pods.  The staircase is located in what was previously an uninhabited glazed-in atrium and allows visual proximity to the façade of the old brewery building.
With a limited but carefully considered palette of materials and forms of construction the school has a clear architectural identity and strong aesthetic sense. 

Source: RIBA